Ekologiški vidutinio stambumo avižų dribsniai. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams.
Avižas ypač rekomenduojama valgyti pusryčiams: išvirkite avižinių dribsnių košę, jei skonio nepakanka, įtarkuokite obuolį, įpjaustykite bananą, pridėkite riešutų, džiovintų vaisių, cinamono ar imbiero.
Košei: 1-2 min. pavirti arba užpylus verdančiu vandeniu ar pienu palikti išbrinkti. Dviems porcijoms košės reikės 0.5 l skysčio ir puodelio avižinių dribsnių (maždaug 250 g).
Sudėtyje gali būti glitimo pėdsakų.
Sergantiems celiakija (jautrumas kai kurių javų glitimui) rekomenduojame išmėginti „Bauck Hof“ avižų dribsnius BE celiakiją sukeliančio glitimo.
Maistinė vertė (100g) - 1474 kJ / 349 kcal: riebalų 6.2 g (iš jų sočiųjų 1.1 g), angliavandenių 61 g (iš jų cukrų 1 g), skaidulinių medžiagų 9.2 g, baltymų 12.3 g, natrio <0.01 g.
Ekologiška žaliava iš Vokietijos. Supakuota Lietuvoje pagal UAB „Sveiki produktai“ užsakymą.
Sveiki Guodos pastebėjimai apie pilno grūdo produktus:
Apie košes: